Kwaliteit

Met de wensen van onze afnemers en uiteindelijk de consument voor ogen, zijn we ons bij Haluco bewust van het hoge kwaliteitsniveau dat over de gehele keten van essentieel belang is. Met trots kunnen we dan ook zeggen dat ons gevoerde kwaliteits- en voedselveiligheidsbeleid is beloond op het hoogste niveau op basis van diverse kwaliteitssystemen zoals BRC (grade AA), IFS (higher level), QS en RIK.

Dit hoge niveau heeft Haluco te danken aan de kwaliteitsafdeling. Deze belangrijke schakel heeft niet enkel een controlerende functie, maar ook een ondersteunende en adviserende rol. Kwaliteit begint bij de bron en daarom is het van groot belang om goed contact te onderhouden met de leveranciers omtrent de kwaliteitsontwikkelingen. Waar nodig treden we op om de kwaliteit samen met de leverancier te verbeteren. Veel van onze Hollandse kasgroenten zijn afkomstig van telers die middels de telersvereniging Van Nature bij ons zijn aangesloten. Hierdoor zijn er korte lijnen en kunnen we een hoog kwaliteitsniveau bieden.

De aangeleverde producten worden op meerdere momenten gekeurd. Ook worden er diverse kwaliteitscontroles uitgevoerd door externe instanties zoals het KCB (Kwaliteitscontrole Bureau). Tijdens het gehele proces van boer tot klant zijn er controlemomenten. Daarom kunt u bij Haluco rekenen op kwaliteit van het allerhoogste niveau!

Certificaten

BRC


IFS


QS


RIK


SKAL


Chain of Custody